„Zahrát si na Okoři je pro nás něco výjimečnýho,“ říká kapela MIG 21

Magazín
okor

Přípravy na 17. ročník oblíbeného jednodenního srpnového Festivalu OKOŘ jsou v plném proudu. V malebném areálu pod zříceninou hradu Okoř tady v sobotu 19. srpna vystoupí MIG 21, Miro Žbirka, Václav Neckář, Marek Ztracený, Vypsaná fixa, No Name a další.

MIG 21 je chlapecká taneční, pěvecká a striptérská skupina z pražského Smíchova a na Okoři vystoupí letos již po osmé. A na svoje úplně první hraní tady asi nikdy nezapomene…

„Vůbec nejsilnější vzpomínka na Festival Okoř se vztahuje k našemu historicky prvnímu vystoupení v létě 2001. Měli jsme před vydáním desky Snadné je žít a hraní na Okoři pro nás bylo něco velkýho a ROZHODNĚ výjimečnýho. Však jsme to taky řádně oslavili, vlastně jako každý náš nový zážitek. Vzpomínám, jak jsem se ráno neplánovaně probudil s Jirkou vedle pana Hapky v jeho domě. Dům stál nedaleko podia, který už bylo ale sbalený, jen uprostřed louky stálo naše auto zasypaný kelímkama od piva. Nechali jsme mistra v klidu spát, skočili jsme do auta a rychle jeli na nedaleký pole, kde jsme fotili titulní fotku na naší první desku. Na to se prostě zapomenout nedá,“ říká kapelník MIG 21 Honza Hladík.

Nejen na hudbu se však mohou těšit všichni příchozí. V areálu bude připravena zábava a aktivity pro rodiny s dětmi a pestrá paleta občerstvení a nápojů.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejních síti TICKETPORTAL a na www.NEJLEVNEJSIVSTUPENKY.cz. Na základě zkušeností z minulých let doporučujeme včasnou koupi.

Nezapomeňte, že festival byl několik ročníků za sebou úplně vyprodán. Počet návštěvníků je limitován velikostí nejen samotného areálu, ale i dodržením maximální počtu osob pro zajištění komfortu všech návštěvníků.

Ceny vstupenek:
v předprodeji na www.nejlevnejsivstupenky.cz
490,- Kč včetně poplatků

v předprodeji na www.ticketportal.cz
540,- Kč včetně poplatků

na pokladně hradu Okoř
540,- Kč včetně poplatků

na místě v den konání od 13:00
590,- Kč

Pravidelně aktualizované informace naleznete na úplně nových webových stránkách a facebookové stránce.

Informace