Šťastná země – dětský areál – výlety s dětmi

Česko
teepee

Areál Šťastná země se nachází v samém srdci Českého ráje ve vesnici Radvánovice, Turnov, okres Semily. Do areálu můžete dorazit jak automobilem či veřejnou dopravou, tak na kole nebo pěšky.

Pokud jste zdaleka a nechce se vám hned domů, můžete se ubytovat v některém z teepee a užít si tak s dětmi opravdové dobrodružství.

Nad Šťastnou zemí se tyčí replika hradu Trosky. Slavnostního přestřižení pásky a symbolického uvedení této nové atrakce do provozu se v roce 2015 ujala kapela Kryštof a stavba byla oceněna v prestižní soutěži jako „Dřevěná stavba roku 2016“ v kategorii velká dětská hřiště.

TIP: Rodiny, co rády cestují mohou navštívit Niagarské vodopády. Pro děti je tam nespočet zajímavých atrakcí a je to skvělý nápad, jak strávit rodinnou dovolenou v zahraničí.

Herní prvky

Trampolíny jsou herním prvkem a stálým magnetem pro všechny věkové skupiny. Skákání na vzduchových polštářích přináší radost a nadšení dětem i dospělým.

Ve Šťastné zemi můžete s dětmi strávit klidně celý den, čeká vás toho opravdu hodně, od odvážného mostu přes skluzavky, prolézačky, překážkové dráhy a houpačky po slámová zvířátka, která se letos ponesou v jurském stylu.

Celé Česko čte dětem

Šťastná země je také zapojena do projektu Celé Česko čte dětem, takže se můžete těšit každou sobotu od 13 hodin na čtené pohádky. Poslouchat můžou malí návštěvníci i dospělí, kteří se samozřejmě můžou do čtení zapojit.

Přírodní zábavný dětský areál Šťastná země nabízí návštěvníkům i další originální programy, doprovodné aktivity a spoustu hracích prvků. Pokud Vám při dovádění vyhládne, v areálu se nachází i občerstvení, kde si můžete vybrat hned z několika pokrmů.

Naše hodnocení: TOP dětský zábavní park

Byli jsme tam a i jako dospěláci jsme si návštěvu velmi užili. Letos se tam s projektem Planeta dinosaurů vydáme znovu a opravdu se těšíme.

Dalším tipem na výlet s dětmi je návštěva Království železnic, kde lze vidět největší modelovou železnici v České republice.

Co navštívitVýlety s dětmiZajímavosti